Meny
Våra tjänster
Låna pengar
Kort och betala
Spara och placera
Pension
Försäkringar
App, internetbank, BankID
Händelser i livet
Om oss
Hållbarhet och hållbarhetsarbete
Om Tjustbygdens Sparbank

Tips för aktiva sparare

Kvinna jobbar på sin dator vid ett bord

Nyheter om börs och marknad

 • I Aktiellt håller du dig uppdaterad om marknaderna via aktuella bolagsanalyser, artiklar och bloggar om börs och omvärld. 
  Webbtidningen Aktiellt
 • Aktie-TV guidar dig genom bankens aktuella allokeringsvy, synen på aktiemarknaden och vilka sektorer samt börsbolag som kan vara intressanta att placera i.
  Aktie-TV
 • I Swedbank Direkt analyseras aktuella händelser på börsen och i omvärlden. Här hittar du även kommentarer och analyser om konjunktur, räntebesked och intervjuer med vd:ar för börsbolag.
  Swedbank Direkt (Swedbank TV)

Analyser och omvärldsbevakning

 • Analyser som konjunkturrapporter,investeringsstrategi och kommentarer om aktuella marknadshändelser. Vi analyserar också hur politiska beslut och ändrade förutsättningar påverkar enskilda individer och privatekonomi.
  Swedbank Insikt
 • Aktieanalyser hjälper dig hitta intressanta bolag och att välja aktier som det passar att investera i beroende på konjunkturläge och andra faktorer i bolagets omvärld.
  Aktieanalyser
 • Fondguiden innehåller noga utvalda fonder, handplockade av våra experter. 
  Fondguiden
 • Swedbanks Investeringsstrategi ger placeringsrekommendationer och väl underbyggda argument till dessa. Rapporten kommer i februari, maj och oktober med kortare månadsuppdateringar.
  Swedbanks Investeringsstrategi (Swedbank Insikt)

Informationen på denna sida är framställd av Swedbank för allmän distribution. Sidan är framställd i informationssyfte och innehåller allmän information om produkterbjudanden från Swedbank och Sparbankerna och ska betraktas som marknadsföring. Innehållet på sidan utgör därför inte individuell rådgivning enligt lagen om värdepappersmarknaden eller lagen om finansiell rådgivning till konsumenter. Mottagaren av informationen på sidan bör vara uppmärksam på uttalanden om framtidsbedömningar är förenade med osäkerhet och rekommenderas att komplettera sitt beslutsunderlag med det material som bedöms som nödvändigt. Swedbank påminner om att investeringar på kapitalmarknaden är förenade med ekonomiska risker och du ansvarar själv för dessa risker.