Hoppa till textinnehållet

Hej, vi hjälper dig gärna!

Välkommen att skriva din fråga nedan för att snabbt få svar på vanliga frågor. 

Ställ din fråga här

Fordons- försäkring

En bra försäkring är anpassad efter dina behov och önskemål. Via oss kan du få allt från ett gott grundskydd till ett mer omfattande skydd för ditt fordon, dig själv och dina medtrafikanter.

  • Vår bilförsäkring, som har ett omfattande skydd och en smidig skadehantering. Välj mellan BilBAS och BilPLUS. Båda finns som hel- och halvförsäkring.

  • Vi erbjuder en försäkring för din lätta lastbil med ett omfattande skydd och en enkel och smidig skadehantering. Välj mellan Lätt lastbilBAS och Lätt lastbilPLUS.

  • Vi erbjuder en husbilförsäkring med ett omfattande skydd och en enkel och smidig skadehantering. Välj mellan HusbilBAS och HusbilPLUS. Båda finns som hel- och halvförsäkring och gäller året runt, även när husbilen är avställd.

  • Vår husvagnsförsäkring HusvagnPLUS ger dig ett omfattande skydd och en enkel och smidig skadehantering. Du kan välja den som hel- eller halvförsäkring.

  • SläpPLUS som halvförsäkring ger ett omfattande skydd men inkluderar inte skador på släpet vid olycka eller skadegörelse. I helförsäkring ingår även vagnskadeförsäkring.

  • SnöskoterPLUS som halvförsäkring ger ett omfattande skydd men inkluderar inte skador på fordonet vid olycka eller skadegörelse. I helförsäkring ingår även vagnskadeförsäkring. Den lagstadgade trafikförsäkringen ingår alltid i våra motorfordonsförsäkringar.

Visa färre