Hoppa till textinnehållet

Företagslån – finansiering för företag

Med expertis inom företag kan vi erbjuda de bästa lösningarna när det kommer till finansiering. Vi hjälper till både vid vanlig utlåning i form av ett banklån eller checkkrediter, men även vid större mer komplicerade krediter.

 

Till din hjälp har du alltid möjlighet att bolla ideér och tankar med våra utbildade företagsrådgivare med expertkompetens inom företagsekonomi.

Nyhet! Ansök om lån digitalt

Nu kan du som företagare påbörja en ansökan om lån i din internetbank eller app.

Man working on his laptop in a café.

Företagslån - välj den finansiering som passar dig

Kontokredit

En rörelsekredit för företaget kan vara en extra trygghet och säkerhet så att du alltid kan betala dina fakturor och ha likvida medel om inflödet är ojämnt.

Fastighetsfinansiering

Vi har flera olika finansieringslösningar för fastighetsägare. Kontakta oss så berättar vi mer.

Avbetalning

Avbetalning kan användas vid finansiering av de flesta typer av objekt, såsom maskiner, fordon och ger dig möjlighet till ett högt säkerhetsutnyttjande. Objektet ägs av ditt företag, men fungerar som vår säkerhet för avbetalningsaffären.

Leasing

Leasing är ett alternativ till avbetalning och kan användas vid finansiering av alla objekt med ett värde på andrahandsmarknaden, såsom maskiner och fordon. 

Nu kan du ansöka om Likviditetslån

Regeringen har infört en lånegaranti som ska hjälpa bankerna att stötta de företag som har fått ekonomiska bekymmer på grund av krisen. Våra företagskunder kan nu ansöka om ett likviditetslån med statlig lånegaranti.

 

  • Individuell ränta utifrån dina ekonomiska förutsättningar
  • Löptid på 36 månader
  • Amorteringsfritt första 12 månaderna