Hoppa till textinnehållet

Välkommen som UF-företagare i Tjustbygdens Sparbank!

Ungdomar vid en trappa

Vi har tagit fram ett paket av företagstjänster för dig som vill starta och driva ett UF-företag. Tjänsterna hjälper dig att sköta ditt företags ekonomi på ett smidigt och proffsigt sätt. Utöver smarta och enkla företagstjänster kan vi erbjuda mentorskap genom ett företagsteam med bred erfarenhet och kompetens.

Starta UF-företag

Ditt UF-år har precis börjat och det är dags att boka in ett första möte med oss på banken. Vi erbjuder bra och smarta banktjänster för dig som UF-företag. Tänk på att komma väl förberedd till det första mötet – följ bara checklistan ute i högerkolumnen så löser vi resten här på kontoret!

Driva UF-företag

Under ditt UF-år är det mycket som händer. Vi finns tillgängliga med bra och nyttig bankinformation under hela året. Behöver ditt företag en kunnig och driven rådgivare, hör av er till oss på Tjustbygdens Sparbank så kan vi hjälpa er.

Avveckla UF-företag

När UF-året är nästan över är det dags att avveckla företaget. Boka in en tid med oss på banken så avslutar vi kontot och övriga tjänster som man haft, gärna i god tid innan vårterminen är slut men absolut senast 30/6.

Detta erbjuder vi ditt UF-företag:

  • Rådgivning i företags- och privatekonomi.
  • Företagskonto - för företagets in- och utbetalningar.
  • Bankgiro - för betalningar från kunder. Insatta pengar överförs direkt till företagskontot.
  • Internetbank - för betalningar av fakturor och för att göra avstämningar på företagskontot samt ha kontroll på företagets likviditet och ekonomi.
  • Telefonbanken Företag - för att kontrollera saldo, göra överföringar samt som kontakt för företagsfrågor.
  • Swish - för att ta emot betalningar.
  • Rådgivande möte - vid avveckling av UF-företag för att starta ett eget aktiebolag.

 

Samtliga banktjänster erbjuds av Tjustbygdens Sparbank helt utan årsavgift.

Inspireras av andra UF-företag

UF-företaget motion marketing

Motion Marketing

Årets bästa UF-företag, UF 2011/2012

“Banken var ett bra stöd och ett värdefullt bollplank till vårt företag då vi i slutet av året behövde hjälp med olika avtal. Som avslutning på vårt UF-år fick vi följa med banken till Almedalsveckan, vilket var grymt roligt.” 

- Julia Werme, Årets säljare i Sverige UF 2012

UF-företaget ADvantage

ADvantage

Årets tjänst, UF 2013/2014

“Banken visade ett stort engagemang för Ung Företagsamhet och de fanns tillgängliga under hela året. Vi blev erbjudna rådgivning och smarta banktjänster. Roligt och viktigt att man stödjer unga företagare som är framtidens entreprenörer.” 

- Elin Nilsson, ADvantage.