Har du symptom som hosta och förkylning, även lindriga, oavsett om du besökt ett så kallat riskområde eller inte, så ber vi dig vänligen att avstå från att besöka Sparbanken. Det finns alltid möjlighet att boka om ditt möte eller kontakta oss för att genomföra mötet över telefon.

När vi hälsar kommer vi under en period inte heller att ta i hand. Detta för att minska risken att sprida smitta, med hänsyn till både kunders och vår egen hälsa. Vi erbjuder och uppmanar också alla våra kunder att använda handsprit innan besöket på banken, för det så har vi placerat ut handsprit i anslutning till entrén på våra kontor.

Använd gärna bankkort, Swish och andra digitala betaltjänster när du betalar, så kan vi ytterligare minska mängden kontanter som är i omlopp – bra både för minskad smittspridning och miljön.

Vår telefonbank som är öppen dygnet runt året runt når du på 0771-22 11 22.

För allas trygghet och hälsa har vi också beslutat att tills vidare:

- Erbjuda alla som har ett förbokat besök på banken möjlighet att genomföra mötet via telefon eller annan lämplig digital kanal.
- Inte låta våra medarbetare delta i, eller arrangera, större interna och externa möten/evenemang.
- Inte ta emot externa besökare/leverantörer som inte bedöms affärskritiska för bankens verksamhet. Du som är kund och har ett kundärende är självklart välkommen!
- Införa extra städning och desinficering i våra lokaler varje morgon och kväll.
- I övrigt följer vi myndigheternas rekommendationer

Alla beslut är fattade utifrån en försiktighetsprincip och för att värna våra medarbetares och kunders hälsa och för att säkra och trygga bankens verksamhet.

Nu är det viktigt att vi alla hjälps åt för att minimera smittspridningen.