Billån

Drömmer du om en ny bil? I så fall hjälper vi dig gärna att förverkliga den drömmen. Att ta Billån på banken är både enkelt och tryggt och du kan välja vilket bilmärke och vilken bilmodell du vill. Det spelar inte heller någon roll om bilen är ny eller begagnad. Bilen du köper räcker som säkerhet för lånet.

Så här fungerar Billån

Du kan låna ända upp till 80 % av bilens pris, resterande 20 % betalar du kontant eller med en inbytesbil. Återbetalningstiden för Billån är mellan två och sju år, beroende på hur gammal bilen är. Bilen bör heller inte vara äldre än 12 år när lånet slutbetalas. Du betalar Billånet månadsvis i efterskott via bankgiro eller e-faktura. Vill du göra extra amorteringar eller lösa lånet i förtid kostar det inget extra.

För att få ett Billån måste du köpa bilen av en auktoriserad handlare och lånebeloppet måste vara minst 70 000 kronor. Avbetalningskontraktet ska vara tecknat innan bilen levereras. Säljer du bilen under avtalstiden måste du lösa lånet.

Båtlån

Till dig som vill köpa båt erbjuder vi Båtlånet, en av marknadens mest förmånliga finansieringformer. Båten används som säkerhet för lånet och måste inhandlas hos eller genom en godkänd fackhandlare.

Du kan låna ända upp till 80% av båtens pris. Resterande 20% betalar du kontant eller i form av inbyte. I samråd med dig lägger vi upp en amorteringsplan som är anpassad till lånets storlek och till båtmodell. Du kan lösa lånet i förtid eller göra extra amorteringar utan kostnad.