Hoppa till textinnehållet

Hej, vi hjälper dig gärna!

Välkommen att skriva din fråga nedan för att snabbt få svar på vanliga frågor. 

Ställ din fråga här

Låna till bil eller båt

Ska du köpa en bil eller en båt?

 

  • Låna upp till 80% av bilens/båtens värde, med en fördelaktig ränta.

  • Enkel kredit som du kan amortera extra på eller lösa utan kostnad

Billån - När du ska köpa bil

Drömmer du om en ny bil? I så fall hjälper vi dig gärna att förverkliga den drömmen. Att ta Billån på banken är både enkelt och tryggt och du kan välja vilket bilmärke och vilken bilmodell du vill. Det spelar inte heller någon roll om bilen är ny eller begagnad. Bilen du köper räcker som säkerhet för lånet.

Räkna på din månadskostnad

Säljare
Bilens pris
Kontantinsats/inbyte
Vilken är återbetalningstiden?

Vår lösning: PrivatlånDirekt Billån

 

Lånebelopp: [loanamount] kr
Ränta: [interest]% Effektiv ränta: [effective-interest]%

Så här fungerar vårt billån

Du kan låna ända upp till 80% av bilens pris, resterande 20% betalar du kontant eller med en inbytesbil. Återbetalningstiden för Billån är mellan 2 och 7 år, beroende på bilens ålder. Bilen bör heller inte vara äldre än 12 år när lånet slutbetalas. Vill du göra extra amorteringar eller lösa lånet i förtid kostar det inget extra.

För att få ett Billån måste du köpa bilen av en auktoriserad handlare och lånebeloppet måste vara minst 70 000 kr. Avbetalningskontraktet ska vara tecknat innan bilen levereras. Säljer du bilen under avtalstiden måste du lösa lånet.


Båtlån - När du ska köpa båt

Till dig som vill köpa båt erbjuder vi Båtlånet, en av marknadens mest förmånliga finansieringformer. Båten används som säkerhet för lånet och måste inhandlas hos eller genom en godkänd fackhandlare.

Tjust skärgård

Så här fungerar vårt båtlån

Du kan låna ända upp till 80% av båtens pris. Resterande 20% betalar du kontant eller i form av inbyte. I samråd med dig lägger vi upp en amorteringsplan som är anpassad till lånets storlek och till båtmodell. Du kan lösa lånet i förtid eller göra extra amorteringar utan kostnad.

Lån utan säkerhet

Köper du bil av en privatperson eller en bil som kostar mindre än 70 000 kr kan vi erbjuda dig lån utan säkerhet med PrivatlånDirekt.