Vilka är vi?          

Tjustbygdens Sparbank är en självständig bank med huvudkontor i skärgårdsstaden Västervik. Hos oss står kunden i centrum och vi erbjuder en hög grad av personlig service tillsammans med smidiga digitala lösningar. Vår hemmamarknad är Västerviks kommun där vi har en mycket stark marknadsposition, men många av våra kunder finns även på andra platser i Sverige. Vi är en väl sammansvetsad personalstyrka på knappt 60 medarbetare som arbetar för att våra kunder och den lokala marknaden ska utvecklas och växa. Vi erbjuder ett komplett utbud av produkter och tjänster till alla kundkategorier. Genom nära samarbete med andra Sparbanker och Swedbank erbjuder vi rikstäckande service, samma lösningar som en storbank samt den lokala bankens närhet, engagemang och beslutskraft. Alla beslut fattas lokalt och bankens överskott används till att utveckla verksamheten och till olika former av samhällsnyttiga bidrag. Vår vision är att vara en bättre bank som gör skillnad.

Om tjänsten

Uppdraget omfattar affärer med samtliga kunder inom segmenten företagsmarknad, privatmarknad och private banking, där din roll främst kommer att rikta sig mot företagskunder.

Du kommer att ha ett mycket nära samarbete med bankens kundansvariga rådgivare, där du ansvarar för att förbereda, administrera och slutföra kundaffärer, ofta med inriktning mot kreditärenden. Tjänsten innebär många affärsstödjande kundkontakter och du förväntas ligga i framkant av den digitala utvecklingen inom banken.

Du kommer att tillhöra Affärscenter, ett väl fungerande team om 7 medarbetare som tillsammans bidrar till nöjda kunder genom bra service och en effektiv och ändamålsenlig administration av kundärenden.

Om dig

Du bör vara strukturerad och noggrann för att få de administrativa processerna att flyta på smidigt. Du bör också vara serviceinriktad och kundfokuserad för att ge snabb och effektiv hjälp i såväl interna som externa uppdrag. För att lyckas är du positiv, initiativrik och tar stort ansvar. Du är en flexibel lagspelare med bra samarbetsförmåga som genom ditt driv och engagemang bidrar till utveckling av arbetet och god stämning i gruppen.

Vi söker dig som redan har erfarenhet av bank. Vi ser helst att du har kunskap om företagsaffären och du får gärna även ha kompetens inom bolån och privataffären. Du har någon form av eftergymnasial utbildning, gärna med inriktning mot företagsekonomi.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett roligt och intressant arbete mitt i centrala Västervik, där du som Affärsstöd får många kontaktytor både internt och externt, och möjlighet att utvecklas inom banken.

Vill du veta mera eller skicka in din ansökan

Mejla din ansökan till laila.werme@tjustbanken.se. Vi påbörjar urvalet under ansökningstiden och välkomnar därför din ansökan så snart som möjligt, dock senast 20 oktober 2021. Har du frågor är du välkommen att kontakta Chefen för Affärscenter Anneli Jonsson på tel. 0490-81 51 17, eller Personalchef Laila Werme på tel.nr 0490 - 81 51 42. Facklig kontaktperson är Ulrica Hellman, 0490-81 51 19. Mer om Tjustbygdens Sparbank hittar du på www.tjustbanken.se.